Om forfatteren, Susanne Michaelsen

Susanne Michaelsen, ForfatterSusanne Michaelsen, født i 1962.

Kontoransat og er uddannet tarottyder.

Personlig udvikling har altid været min store interesse. Jeg brænder især for reinkarnationstanken, karmalæren og skabelsesloven. Den spirituelle energi der vibrerer under overfladen og de tanker der påvirker vores liv, for kun ved at ændre vores måde at tænke på, ændrer vi vores muligheder.

Jeg er fascineret af engle og tror at vi altid er omgivet af dem. Jeg er overbevist om en dybere mening med vores individuelle eksistens på jorden. Det gælder bare om at finde sin egen vej. Uden begrænsninger.

Katarinas Engel er min debutroman.

Hvorfor skrev jeg romanen Katarinas Engel

Min debut roman Katarinas Engel er en skæbneroman, der er udsprunget af en spirituel oplevelse, som jeg havde i forbindelse med en regression. En regression er en tilbageføring til tidligere liv. Under regressionen blev der videregivet universelle beskeder via clairvoyantens klarsyn og klarhørelse til mig.

Jeg fik indsigt i og blev oplyst om min tidligere tilværelse som balletdanser i Prag og fik informationer om de fysiske og psykiske energier, som jeg stadig havde med mig i mit nuværende liv.

Det var en meget stærk følelsesmæssig oplevelse på den måde, at jeg pludselig havde fornemmelsen for, at jeg befandt mig imellem to verdener og følte et savn efter noget, som jeg ikke kunne forklare. Jeg var forvirret, rørt og nedtrygt. Men bedst var, at jeg følte det hele så sandt.

Jeg blev på den måde bevidstgjort om en logisk forklaring på mine skavanker ved at drage sammenligninger fra før og nu. Jeg fik en forståelse for at kunne ændre mine tanker til at udvikle mig i mit nuværende liv og mit forfatterskab tog dermed sin begyndelse.

Inspirationen kom fra regressionen, hvor jeg begynde at forestille mig det liv, som jeg havde gennemlevet.

Hvordan havde en balletdansers liv mon været på det tidspunkt og med hvilke udfordringer til at kunne udvikle sig åndeligt?

Da jeg begyndte at lytte til intuitionens gave, skete der en masse spændende ting.

Under selve udarbejdelsen har jeg flere gange haft spirituelle oplevelser, der har bekræftet mig i at romanen skulle udgives.

På en rejse til Bali ( kort tid efter regressionen) drømte jeg om en bog der blinkede i neon. Jeg forstod det klare budskab og gik i gang med at skrive Katarinas Engel.

Under forløbet kontaktede jeg en anden clairvoyant., hvor Jeg fik besked fra Universet om, at der var grønt lys. Processen ville være som en vej med snørklede stier, men pludselig ville det gå meget hurtigt. Det udviklede sig præcis på denne måde.

Jeg fik også ved samme lejlighed en beskrivelse af bogens cover. Der skulle være vand, en bro, farver i purpur og sølv samt et uendelighedstegn. Uendelighedstegnet skulle være symbol på livets kredsløb.

Dette møde gav mig håb og tro på, at jeg befandt mig på rette vej.

Da jeg efter at have skrevet romanen færdig, lærte at slippe mit behov for anerkendelse, åbnede de rigtige døre sig magisk for mig.

Jeg oplever Katarinas Engel som en livsopgave til at formidle en kombination af spiritualitet og underholdning.

Jeg vil gerne formidle mine budskaber med lys, livsglæde og stof til eftertanke.

Katarinas Engel har været længe undervejs. Den har næsten været min livsledsager i 20 år og jeg håber, at den fremover vil lede mig videre til nye inspirationskilder, flere bøger og måske en større åbning for mere spiritualitet?

Håber du vil nyde at læse min roman.

Venligst Susanne Michaelsen

 

”Katarinas engel” - en spændende, gribende og usentimental beretning om en kvindes skæbne læste jeg på et tidspunkt, hvor jeg gjorde mig overvejelser om, hvorvidt vi, som mennesker har en fri vilje, og hvis vi har, hvor den så sidder, og hvordan vi skaffer os adgang til den og bruger den. ”Katarinas engel” gav mig stof til eftertanke. Af Kirsten Merrild